Dragan Kobiljski (© MN Press)
Dragan Kobiljski (© MN Press)

Počele pripreme odbojkaša za Ligu nacija: Niko neće biti zaboravljen

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.04.22. | 12:04

Neven Majstorović novi član stručnog štaba, čekaju se trojica

U okrnjenom sastavu počela je reprezentacija Srbije pripreme za četvrto izdanje Lige nacija. U dvorani „Slodes“ trenutno trenira 15 od 18 odbojkaša koje je za ovu akciju pozvao Igor Kolaković, a narednih dana se očekuje priključivanje Dušana Petkovića, Mirana Kujundžića i Aleksandra Nedeljkovića.

Kadniže će se priključiti ostatak državnog tima, kao i sam selektor, onog trenutka kad završe sezone na klupskom nivou.

Izabrane vesti

Zato na početku rada Kolakovića menja njegov prvi saradnik Dragan Kobiljski, uz napomenu da je stručnom štabu priključen Neven Majstorović, pošto je pre nekoliko sedmica okončao igračku karijeru (poslednji klub bio mu je kragujevački Radnički).

Energija je odlična. Odradili smo kvalitetne treninge, kod momaka je primetna velika želja da se nametnu i ostanu deo sistema koji pokušavamo da uspostavimo, uz instrukcije Igora Kolakovića. Ovaj rad će im pomoći da ostvare lične ambicije, a važno je da osete odgovornost, jer nije lako igrati za reprezentaciju Srbije. Budućnost radi za njih. I da ne nastave dalje pripreme sa nama, nijedan igrač neće biti zaboravljen, možda ćemo se videti u nekoj drugoj akciji“, jasno je Kobiljski stavio do znanja momcima koji možda neće biti u prvom planu kad stignu starosedeoci da ne odustaju.

Jedan od onih koji je zavredeo pažnju tokom sezone u Superligi je Partizanov primač servisa Lazar Marinović.

Poziv u reprezentaciju je nešto najbolje što može da se desi sportisti. Za mene je to veliki korak, ostvarenje sna, nadam se da će dugo trajati“, zadovoljno deluje Marinović.

Na isti način razmišlja i primač servisa Crvene zvezde, Luka Tadić.

Velika satisfakcija je ovo za naš dalji razvoj. Koliko god se budemo zadržali ovde – značiće nam. Već smo sarađivali sa Kobiljskim u Zvezdi, očekujemo veliki napredak“, napomenuo je Tadić.

Naša selemkcija će u okviru prve sedmice Lige nacija za 2022. godinu igrati u Otavi (od 7. do 12. juna) sa sa Bugarskom, Francuskom, Argentinom i Nemačkom.

Sve utakmice ovog takmičenja prenosiće Sport klub.



tagovi

dragan kobiljskiMuška odbojkaška reprezentacija SrbijeIgor KolakovićLazar MarinovićNeven Majstorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara